FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

INFORMÁCIÓK AZ IGAZGATÓI PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSI FOLYAMATÁRÓL - 2012

Az iskola igazgatói posztjára kiírt pályázat beadási határideje 2012. március 6-án lejárt. Az állásra egyedül a jelenlegi igazgató, Schultz Zoltán nyújtott be pályázatot.
A jogszabályok szerint a fenntartó döntése elõtt több fórum élhet véleményezési jogával. Ezek a következõk:

Szakmai munkaközösségek
Szülõi Munkaközösség
Iskolaszék
Diákönkormányzat
PSZ
Közalkalmazotti Tanács
Nevelõtestület
Összközalkalmazotti kör
Német Kisebbségi Önkormányzat

A véleményalkotásra a fenti fórumoknak a pályázat benyújtásához képest 30 nap áll rendelkezésükre. A felsorolásból is látszik, hogy több csoport véleményalkotása szükséges, ezért ezt a folyamatot a tantestület által megbízott háromfõs bizottságnak (Molnárné Bácskai Rita, Kaposvári József, Schindler László) koordinálnia kell.

Határidõk:

1. 2012. március 26. hétfõ: Eddig a napig alakítják ki a szakmai munkaközösségek, az SZM, az Iskolaszék, a Diákönkormányzat, a PSZ, a KT véleményüket a pályázó szakmai programjáról és a véleményt minden fórum írásban juttatja el a lebonyolító bizottság valamelyik tagjához.

2. 2012. március 28. szerda:
15 óra: Nevelõtestületi értekezlet, amely szintén a szakmai programmal kapcsolatban foglal állást.
16.30 óra: Összközalkalmazotti értekezletet, amely a pályázó vezetõi megbízásáról foglal állást.
A két utóbbi fórumon több vendég várható. A pályázó mellett a város polgármestere, az Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke, a körzet önkormányzati képviselõje, a Német Kisebbségi Önkormányzat elnöke, a Polgármesteri Hivatal törvényességet ellenõrzõ képviselõje.

Szavazások

2012. március 28.

Tantestületi szavazás: A szavazatszámláló bizottság megállapította, hogy Schultz Zoltán pályázó programjára leadott érvényes szavazatok száma: 55, érvénytelen nincs. Az 55 leadott szavazatból, 55-en támogatták Schultz Zoltán pályázatát, ennek megfelelõen 55 fõ, 100 %-ban a szakmai programját alkalmasnak tartja.

Összalkalmazotti szavazás: A szavazatszámláló bizottság megállapította, hogy Schultz Zoltán pályázóra leadott érvényes szavazatok száma: 77, érvénytelen nincs. A 77 leadott szavazatból, 75-en támogatták Schultz Zoltánt, 2 szavazat nemleges volt, ennek megfelelõen Schultz Zoltánt 75 fõ, 97,5 %-ban a vezetésre alkalmasnak tartja. 2 fõ, 2,5 %-ban nem tartja alkalmasnak.

Kapcsolódó dokumentumok:

Dokumentumtípus

Állomány

Igazgatói pályázat (Schultz Zoltán)

Letöltés


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém