LLG-s pulcsik rendelése

A Lovasssy pulóverekból a következőképpen lehet igényelni. Újításként már nem csak a jól ismert hoodie (csuklyás) fazont választhatjátok, hanem egy csuklya és zseb nélküli (környakas) fazont is.

 1. Egy elektronikus levelet kell írni az lovassy.pulcsi@gmail.com címre a következő adatokkal.

 2. A pulcsit igénylő személy neve.

 3. Az igényelt pulcsi típusának (hoodie, környakas) és színének megírása. A hoodie modell esetén: Irish green, black, white, ash gray, navy blue, orange, maroon és light pink, míg a környakas modell esetén Irish green, black, white, ash gray, navy blue, orange, maroon színek valemelyikének a megadásával.

 4. Az igényelt pulcsi mérete: S, M, L, XL, XXL, XXXL. (Nemzetközi hiány miatt a csuklyás fazonból maroon L-es nem rendelheto, de minden más színbol van L-es és minden más méret is van ebbol a színbol, illetve a környakas fazonnál ugyanez a helyzet a fehér L-es méretnél)

 5. Az igényelt pulcsira kerülő minta: sok írású vagy kevés írású

 6. sok írású

  kevés írású

 7. Az igényelt pulcsira kerülő minta: Az igényelt pulcsi darabszáma.

 8. Az igényelt pulcsira kerülő minta: Ha többféle pulcsit is szeretne igényelni, akkor azoknak is meg kell adni a 3-6. tulajdonságait.

 9. Az igényelt pulcsira kerülő minta: Az igényeket 2017. november 22-ig kérjük leadni!

 10. Az igényelt pulcsira kerülő minta: A pulcsi ára: 4.300 Ft /darab

Az igénylések feldogozása folyamatosan történik. Egy válasz emailben a megrendelés további részleteit minden igénylő meg fogja tudni.

A mérettáblázat:


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2018. Lovassy László Gimnázium, Veszprém